groenafval ophalen Renswoude
Home » Groenafval ophalen Renswoude

Groenafval ophalen Renswoude? Vul je postcode in en ontvang gratis aanbiedingen van leden die jouw groenafval willen ophalen!

Netwerk van >1000 gebruikers in Nederland

Geen uren kwijt in de milieustraat

Alle soorten afval mogelijk

Groenafval ophalen Renswoude

Hoe werkt afvalophalen.nl?

Icon stap 1 Afval ophalenPlaats je aanvraag

Icon stap 2 OphalenOntvang aanbiedingen

Icon stap 3 afval ophalenKies de juiste vervoerder

Afval ophalenJouw tuinafval wordt opgehaald

“Erg blij met deze site! Een klus om afval op te halen op de site gezet. Niet verwacht maar binnen korte tijd meerdere bieders. Daarna is alles netjes geregeld. Daarom vind ik dit een Top initiatief.”

Max (4 weken geleden)
Groenafval ophalen Renswoude

Dus wie komt jouw groenafval in Renswoude ophalen?

Het afvoeren van afval kan je niet altijd zelf oplossen. Het is zwaar en tijdrovend werk en dan moet je ook nog het juiste vervoersmiddel hebben. Dus zullen we wat nieuws proberen?

Geen containers of vrachtwagens maar particulieren en bedrijven met busjes en aanhangers die jouw groenafval in Renswoude ophalen.

Omdat je graag wil weten wie er aanbelt, hieronder een aantal van onze top vervoerders:

Matt

5 sterren review groenafval ophalen Renswoude

“Ontzettend tevreden over Matt. Echt iemand die zijn afspraken nakomt. Onze hoekbank is snel opgehaald voor een goede prijs. Dus een aanrader!” (Remco)

Jordi

5 sterren review groenafval ophalen Renswoude

“Wat geweldig! Hij verwijderde mijn grote bank in z’n eentje via een smalle trap op een perfecte manier. Daarom; Hulde!” (Martine)

Dave

5 sterren review groenafval ophalen Renswoude

“Zeer tevreden over vervoerder Dave. Snelle reactie en vlotte service volgens afspraak. Hij klaart de klus dus naar volle 100% tevredenheid.” (Peter)

5 sterren vervoerders, groenafval ophalen Renswoude

Onze best beoordeelde vervoerders in Renswoude hebben nog plekjes over.

Wat kost groenafval ophalen Renswoude?

Vul je postcode in om te zien voor welke prijs ze jouw groenafval ophalen Renswoude.

Groenafval ophalen Renswoude

Onze missie

Het duurzaamste alternatief zijn voor het zelf afvoeren van afval.

Wij willen duurzamer èn goedkoper zijn dan het huren van een container. Daarom geen zware vrachtwagens maar vervoerders met busjes of aanhangers. Dan bespaar je geld en hoef je zelf ook niets meer te doen.

Hoe gaan we dit doen?

Wij proberen alle particulieren en bedrijven, die afval kunnen afvoeren, te verzamelen. Ons netwerk is inmiddels gegroeid naar meer dan 2000 gebruikers! Na het plaatsen van jouw aanvraag besteden wij al onze aandacht om een geschikte vervoerder te vinden. Hier worden we steeds beter in, maar we zijn er nog niet. Mogen we ook jou kosteloos helpen iemand te vinden?

Groenafval ophalen Renswoude
5 sterren review

Zeroglu: Een top idee en mooi initiatief om zo een platform te beginnen. Eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van Afvalophalen en dat is me zeer goed bevallen. De website bevat duidelijke informatie, is eenvoudig en makkelijk in gebruik. Ik ben heel erg tevreden over de fijne communicatie, de super snelle bezorging en de makkelijke afhandeling, zeker een aanrader!

Groenafval Renswoude

Tuinafval ophalen Renswoude

Logo afvalophalen.nl