Het afvoeren van afval kan je niet altijd zelf oplossen. Het is zwaar en tijdrovend werk en dan moet je ook nog het juiste vervoersmiddel hebben. Zullen we wat nieuws proberen? Je afval laten afvoeren door mensen in de buurt!

Geen containers of vrachtwagens maar particulieren en bedrijven met busjes en aanhangers.

Wij proberen alle partijen die dit voor je kunnen oplossen te verzamelen. Ons netwerk is gegroeid tot meer dan 1000 gebruikers. Wij doen graag ons best om ook voor jou kosteloos iemand te vinden. Geef je ons een kans?

Vul je postcode in om te beginnen:


Hoe werkt het platform?


icon stap 1 afval afvoeren
1. Plaats jouw aanvraag

We vragen om wat algemene gegevens. Deze hebben we nodig om een juiste vervoerder te vinden. Hoe specifieker hoe beter.

icon stap 2 afval afvoeren
2. Onze gebruikers kunnen nu bieden

Je ontvangt biedingen voor vergoeding van mensen in de buurt. Heb je een bod ontvangen? Dan ontvang je hierover een mailtje.

icon stap 3 afval afvoeren
3. Jij kiest jouw vervoerder

Jij kiest welke gebruiker het mag uitvoeren aan de hand van het geboden bedrag en ontvangen reviews.

icon stap 4 afval afvoeren
4. Jouw vervoerder komt in actie!

Nadat de vervoerder ons 8% servicekosten heeft betaald worden de contactgegevens uitgewisseld. De rest regel je met je vervoerder.


Gewaardeerd door onze gebruikers!


Google review
Review puin afvoeren
5 sterren review puin afvoeren

Marjon: Wat een uitvinding Afvalophalen.nl! Gisteren advertentie geplaatst en vanmorgen was de klus al geklaard met een uitstekende uitvoerder die stipt op tijd was en de werkzaamheden tot 100% tevredenheid heeft uitgevoerd. Ik kan Afvalophalen.nl iedereen aanraden!


Review groen afvoeren
5 sterren review groen afvoeren

Jente: Ideaal dit nieuwe idee, had een hoop snoeiafval na groot onderhoud en geen aanhanger om het weg te brengen. Via Afvalophalen.nl heel snel in contact gekomen met een vervoerder die dit keurig heeft afgehandeld!


Review bank afvoeren
5 sterren review bank afvoeren

Zeroglu: Een top idee en mooi initiatief om zo een platform te beginnen. Eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van Afvalophalen.nl en dat is me zeer goed bevallen. De website bevat duidelijke informatie, is eenvoudig en makkelijk in gebruik. Ik ben heel erg tevreden over de fijne communicatie, de super snelle bezorging en de makkelijke afhandeling, zeker een aanrader!


Maar voor welke prijs?

Vul je postcode in om te zien voor welke prijs ze jouw afval komen ophalen

Wie komt jouw afval ophalen ?

Omdat je graag wil weten wie er aanbelt, hieronder een aantal van onze top vervoerders.

Matt

5 sterren review afval ophalen Eindhoven

“Ontzettend tevreden over Matt. Echt iemand die zijn afspraken nakomt. Onze hoekbank is snel opgehaald voor een goede prijs. Dus een aanrader!” (Remco)

Jordi

5 sterren review afval ophalen Eindhoven

“Wat geweldig! Hij verwijderde mijn grote bank in z’n eentje via een smalle trap op een perfecte manier. Daarom; Hulde!” (Martine)

Dave

5 sterren review afval ophalen Eindhoven

“Zeer tevreden over vervoerder Dave. Snelle reactie en vlotte service volgens afspraak. Hij klaart de klus dus naar volle 100% tevredenheid.” (Peter)