Oprichting

Hoi, wij zijn Robbie en Robin, oprichters van Afvalophalen.nl.

2 jaar geleden zaten wij een avondje te gamen en hadden we het over hoe lastig het afvoeren van afval kan zijn. Drukte in de milieustraat, geen geschikt vervoersmiddel, geen tijd, lastige regels, enzovoort. Wat nou als wij hier iets op kunnen verzinnen?

Als iemand met een aanhanger of bus nou gewoon jouw afval meeneemt? De één verdient geld, de ander bespaart tijd, gedoe en brandstof. We keken elkaar aan en dachten allebei hetzelfde; Wij gaan dit proberen!

Zouden twee vrienden die allebei fulltime werken dit kunnen realiseren? Wij gaan dit avontuur aan! Na een jaar hard werken presenteren wij met trots: Afvalophalen.nl


Missie

Het duurzaamste alternatief zijn voor het zelf afvoeren van afval.

Wij willen duurzamer en goedkoper zijn dan het huren van een container. Geen zware vrachtwagens maar vervoerders met een bus of aanhanger. Dan bespaar je geld en hoeft je zelf ook niets meer te doen.

Hoe gaan we dit doen?

Wij proberen alle particulieren en bedrijven, die afval kunnen afvoeren, te verzamelen. Ons netwerk is inmiddels gegroeid naar meer dan 1000 gebruikers! Na het plaatsen van jouw aanvraag besteden wij al onze aandacht om een geschikte vervoerder te vinden. Hier worden we steeds beter in, maar we zijn er nog niet. Mogen we ook jou kosteloos helpen iemand te vinden?


Ons team


Robbie van Eijk

Oprichter/Eigenaar


Robin Walther

Oprichter/Eigenaar


Beoordelingen

Google reviews Afvalophalen
Puin afvoeren Afvalophalen
5 sterren review

Marjon: Wat een uitvinding Afvalophalen! Gisteren advertentie geplaatst en vanmorgen was de klus al geklaard met een uitstekende uitvoerder die stipt op tijd was en de werkzaamheden tot 100% tevredenheid heeft uitgevoerd. Ik kan Afvalophalen iedereen aanraden!


Groenafval afvoeren Afvalophalen
5 sterren review

Jente: Ideaal dit nieuwe idee, had een hoop snoeiafval na groot onderhoud en geen aanhanger om het weg te brengen. Via Afvalophalen heel snel in contact gekomen met een vervoerder die dit keurig heeft afgehandeld!


Bank afvoeren Afvalophalen
5 sterren review

Zeroglu: Een top idee en mooi initiatief om zo een platform te beginnen. Eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van Afvalophalen en dat is me zeer goed bevallen. De website bevat duidelijke informatie, is eenvoudig en makkelijk in gebruik. Ik ben heel erg tevreden over de fijne communicatie, de super snelle bezorging en de makkelijke afhandeling, zeker een aanrader!

Vul je postcode in om te beginnen!